IGP - izrada gumenih proizvoda

O nama

Obrtnička radionica IGP započela je sa izradom gumeno-tehničke robe 1981. godine. Početkom svoje proizvodnje IGP je bio baziran na izradi serijskih artikala za automobilsku industriju, kemijsku industriju, brodogradilišta, strojogradnju, kao i za mnoga druga poduzeća.

Od početka Domovinskog rata IGP proizvodi veliki broj specifičnih artikala za hrvatsku vojnu industriju, te je nagrađen sa više zahvalnica i pohvala MORH-a. Danas, nakon dugog niza godina, usavršavanja i modernizacije proizvodnje, IGP je je usmjeren na brodsko-nautički program, tako da svojim proizvodima i uslugama pokriva cijelu hrvatsku obalu. Pored brodsko-nautičkog programa, razvili smo specifične tehnologije i proizvode za niz djelatnosti.
   
Koristeći razne vrste prirodnih i sintetičkih kaučuka ispunjavamo specifične zahtjeve kupaca te njihove potrebe za izradom proizvoda otpornih na razne medije, kao npr. naftne derivate, ozon, lužine, visoke temperature i sl.

Nudimo paletu od preko 1500 vlastitih artikala koji su se dokazali u eksploataciji. Uz kompletan asortiman gotovih proizvoda nudimo i kompletnu gumeno-tehničku robu po narudžbi
&